Solar Walk

18.09.2017

Storslået bigbandsymfoni, astronomi og fantastiske animationer. Gratis skolekoncert for udskolingen den 2. oktober i Musikhuset Aarhus.

Når kunsten møder videnskaben: Oplev en storslået og poetisk rumvandring med Oscar-nomineret animationsfilmskaber og live bigbandsymfoni.

Aarhus Jazz Orchestra har i samarbejde med The Animation Workshop skabt en musikalsk og visuel oplevelse, som både giver stof til eftertanke og sætter naturvidenskaben i et helt nyt lys.
Bag musikken står den danske komponist Niels Marthinsenn og jazzsangerinden Susi Hyldgaard, og filmen er skabt af Réka Bucsi, hvis film har været vist på bl.a. Sundance-festivalen og Berlinalen og været shortlistet til en Oscar.

Solar Walk er en del af Origins2017 - et samarbejde mellem fem aarhusianske ensembler: Aarhus Symfoniorkester, Århus Sinfonietta, Vokalensemblet GAIA, Aarhus Jazz Orchestra og Aarhus Sommeropera.
Projektet er støttet af: Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad, Aarhus Kommune, The Animation Workshop VIA University College, Statens Kunstfond og Aage & Johanne Louis-Hansens Fond
.

Yderligere information