Kontakt

Konsulenter

Anne Kleberg
Tlf.: 40 22 63 03
annek@aarhus.dk

Arbejdsområde: Teater, drama, dansk, historie, innovation, partnerskaber, dans, kristendom og virksomhedsopgaver

Anne har mange års erfaring som lærer på Hasle Skole med bl.a. billedkunst og drama som fag og som afsæt for æstetiske læreprocesser. Anne står for Børnekulturhusets del af ULF i Aarhus, hvor hun har kontakten med kulturinstitutionerne i Aarhus og med de ULF-ambassadører, der er ude på skolerne. Hun udvikler desuden også ofte de projekter, Børnekulturhuset har i eget regi.
Anne har også været skuespiller på Borgerscenen ved Aarhus Teater, hvor hun i foråret 2014 udleverede sine naboer.

 

Malene Lynggaard Thomassen
Tlf.: 41 85 66 71
malyt@aarhus.dk

Arbejdsområde: Kulturelle læreplaner, partnerskaber, historie, samfund, dansk, håndværk/design, billedkunst, idræt og virksomhedsopgaver

Malene har arbejdet som lærer i folkeskole-, højskole- og aftenskoleregi med særlig interesse for æstetiske læreprocesser. Hun har en fortid som omviser, kunstfagligassistent og facilitator på ARoS, Museum Jorn og Viborg Kunsthal. Hendes speciale omhandlede arrangementer for småbørnsfamilier på Viborg Kunsthal, så hun har stor erfaring med diverse kulturarrangementer for børn og unge, både didaktisk, håndværksmæssigt og akademisk.
Malene er vild med æstetiske læreprocesser, keramik, ”Das Unheimliche”, og generelt ting der er både smukke og ulækre – og gerne på en gang. Velbekomme!

 

Kommunikation, hjemmeside mv.

Mie Frydensbjerg
Tlf.: 41 85 66 70
mif@aarhus.dk

Mie varetager Børnekulturhusets kommunikative og grafiske opgaver - hjemmeside, nyhedsbrev, presse, layout, annoncer mm.
Hun benyttes desuden som rådgiver, når kommunen skal have implementeret nye hjemmesideløsninger, fordi hun er i stand til at "udfordre systemet indefra", som de siger. Derudover bestrider hun regnskabsmæssige samt administrative opgaver. Mie er ikke fuld tid på Børnekulturhuset, men har også sit eget firma 'vandand design'.
Hun ses ofte på skovstier i nærheden af Jelling iført tilmudret cykel.

 

Karina Rask Nordtorp
Tlf.: 41 85 66 69
nkara@aarhus.dk

Karina varetager ULF i Aarhus' kommunikative og grafiske opgaver, f.eks nyhedsbrevet og det store ULF-katalog.
Hun er desuden projektholder på store projekter, gerne med regionalt tilsnit, hvor hun kan bruge sit netværk fra hele regionen. Karina har nemlig været kulturmedarbejder både i Silkeborg og Viborg, inden hun faldt til ro i Aarhus.
Karina var engang en habil curlingspiller, men hun forlod sporten med begrundelsen, at der var for mange sure, gamle mænd ...

 

Samarbejdspartnere

Børnekulturhuset
Børnekulturkoordinator
Anne Line Svelle
Tlf.: 29 20 90 49
als@aarhus.dk

Pædagogisk Afdeling, Børn og Unge
Konsulent
Anne Dissing Rasmussen
Tlf.: 51 57 55 64
adr@aarhus.dk

 

Afhentning af det trykte ULF i Aarhus-katalog til dagtilbud

Træf en aftale ved at sende en mail til:
info@ulfiaarhus.dk