Gratis

Skolekoncert Solar Walk

Beskrivelse

ANIMATIONSFILM TILSAT LIVE BIGBAND!

Oplev en storslået, poetisk rumvandring med oscarnomineret animationsfilmskaber og live bigbandsymfoni.

Aarhus Jazz Orchestra og ORIGINS2017 inviterer på en vandring ind i kunstens rum tilsat sanselig lyd og fantastiske billeder!

Solar Walk er en kunstnerisk sammensmeltning af et nyt værk skrevet af Niels Marthinsen med sange af Susi Hyldgaard, samt en helt ny animationsfilm af den prisvindende animationsfilmskaber Réka Bucsi. Projektet præsenterer ny musik, der kan formidle store videnskabelige ideer og problemstillinger ved hjælp af musikkens evne til at vække dybe følelser.

Verdener mødes og kombineres, magi opstår og alle sanser stimuleres, når Solar Walk indtager bl.a Musikhuset Aarhus.

ORIGINS2017 er et samarbejde mellem fem aarhusianske ensembler: Aarhus Symfoniorkester, Århus Sinfonietta, Vokalensemblet GAIA, Aarhus Jazz Orchestra og Aarhus Sommeropera.

Projektet er støttet af: Aarhus2017, Aarhus Kommune, The Animation Workshop VIA University College, Statens Kunstfond og Aage & Johanne Louis-Hansens Fond.

Formål

At eleverne gør sig overvejelser om fysik, astronomi og universet generelt.

At eleverne stifter bekendtskab med anderledes musik, end det de normalt lytter til.

At eleverne får en forståelse for, hvad musik kan bidrage med af følelser og kreative påfald, i et så faktuelt fag som fysik/kemi.

Sted
Thomas Jensens Allé
8000 Aarhus C
Musikhuset

Rytmisk Sal

Yderligere information
Aktiviteter

Undervisningsforløb

Har du lyst til at sætte koncerten ind i en faglig ramme? Solar Walk er en del af Origins2017, som har lavet et undervisningsmateriale til folkeskolens 9. klasse (fysik/kemi). Det ligger til fri afbenyttelse på www.origins2017.com.

Tilmelding
Tilmeldingsfrist
28.09.2017
Tilmelding