Gratis rundvisning på Den Kongelige Ballet

17.04.2018

Skal I på Københavnertur i starten af juni? ...så kan I booke en gratis rundvisning hos Den Kongelige Ballet.

I forbindelse med Balletfestivalen, som vi fejrer fra d. 1. juni til d. 9. juni, inviterer Den Kongelige Ballet mellemtrinnet (4. til 6. klasse) fra de danske folkeskoler til gratis rundvisninger på Det Kongelige Teaters Gamle Scene på Kongens Nytorv d. 6. og 7. juni.

På rundvisningen vil eleverne blandt andet blive ført gennem Kongelogen, gennem balletsale og forbi balletdanserne som træner til de udfordrende balletter. Rundvisningen afsluttes med et kvarters balletundervisning, så eleverne kan mærke på egen krop, hvad det vil sige at være balletdanser. Dette foregår d. 6. og 7. juni fra kl. 9 til 14. En rundvisning tager en time.

Hvis I kunne tænke jer at tage på en lille rejse gennem et af de ældste balletkompagnier i verden, så kan I booke dato og tidspunkt gennem følgende link: https://kglteater.dk/redirect?code=skole

Tilmelding er forpligtende, da der er meget begrænset antal pladser!

OBS. Da der er et kvarters undervisning inkluderet i rundvisningen, anbefales det, at I klæder jer praktisk på. Derudover skal I selv sørge for en madpakke samt en vandflaske.

Yderligere information