Fremtidens energi, el-lagring og el-system

13.03.2018

NRGi´s Værdipulje og batteriproducenten Visblue ApS tilbyder gratis fremvisning og en undervisningsoplevelse omkring samspillet mellem vedvarende energi, el-lagring og forsyningsnettet.

KOM TIL ECOPARK i Aarhus V og lad eleverne se og opleve det første danskudviklede Vanadium Redox Flow-batteri, produceret af Visblue. Få demonstreret batteriets samspil med solceller, varmepumper og varmtvandsproduktion, og lad os give eleverne et spændende, 45-minutters oplæg om fremtidens energiteknologiske økosystem.

NRGi´s Værdipulje har finansieret tilbuddet, der gælder for hele skoleåret 2018-19. I ECOPARK Aarhus giver vi en rundvisning, demonstrerer anlæggene og inviterer på en sodavand og et spændende oplæg hvor eleverne lærer om fremtidens decentrale energiproduktion, el-lagring og forsyningsnettets rolle som central spilfordeler. Vi giver eleverne en god hands-on oplevelse, og I er velkomne til efterfølgende at spise jeres medbragte frokost i ECOPARK´s kantine.

FØRST-TIL-MØLLE! Vi udbyder i skoleåret 2018-19 i alt 40 fremvisninger med undervisningsoplæg.
Det foregår hver onsdag fra kl. 11.00-12.15 på adressen Bautavej 1A, 8210 Aarhus V.
Bybus 6A går lige til døren
Skoler i NRGi´s dækningsområde har fortrinsret til pladserne.

For at øge tværfagligheden i jeres ekskursion, foreslår vi at I kombinerer et besøg hos os i ECOPARK med en vandretur i Ny Gellerup, hvor byfornyelse, erhvervstiltag og trafikgennembrud gør op med den tidligere ghetto og omdanner den til et blandet bolig- og erhvervsområde. Gellerupparken ligger lige ved siden af ECOPARK, og det er oplagt at gøre jeres ekskursion til en tværfaglig oplevelse for eleverne.  

Målgruppe: naturfags- og samfundsfagsklasser på grundskolens 8. og 9. klassetrin samt Gymnasier og Erhvervsskoler

Tilmelding: Ring eller skriv til Visblue: marketing@visblue.com / mobil: 31 67 67 54 ...efter først-til-mølle-princippet