Hvordan tilbereder man en strandkrabbe over bål – og kan man pifte retten op med tang? I vores undervisningsforløb ”Fra bund til mund” tilbereder vi vores egen mad i bedste ”Nak & Æd”-stil!
Dette undervisningsforløb giver en enestående mulighed for at undersøge og blive kloge på den mad, vi spiser. Vi tænder op i bålkomfurerne og tilbereder en lækker havsuppe. Undervejs bliver vi klogere på nogle af de danske havdyr samt deres levevis og tilpasninger. Og måske kan man endda overvinde sin frygt og holde en levende krabbe!
Der er udviklet tre forskellige forløb:
Se mere på Kattegatcentrets hjemmeside.
Er du madkunsskabslærer, eller gennemfører du forløbet i samarbejde med madkunskab, så tag et kig på vores nye og spændende undervisningsmateriale til vores "Fra Bund til Mund"-forløb.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet i samarbejde med Mathilde Albæk Winther Jacobsen, Sandra Rohde Knudsen, Janne Højriis Qvortrup og Ida Sindal Stounbjerg fra VIA Læreruddannelsen i Aarhus.
I forløbet "Fra bund til mund" lærer eleverne følgende:
Lærervejledning
Elevhæfte
Lav en bookingforespørgsel via vores hjemmeside.
Når vi har modtaget jeres bookingforespørgsel kontakter vi jer altid for at afstemme og opfylde jeres forventninger til jeres besøg.