Den Uendelige Historie

23.03.2018

Aarhus Teater har netop åbnet billetsalget til DEN UENDELIGE HISTORIE af Michael Ende.

Da der traditionelt er rift om billetterne til skoleforestillinger, sætter Aarhus Teater i år to ekstra forestillinger i salg, så nu kan vælge mellem 11 spilledage i skoletiden.

DEN UENDELIGE HISTORIE

’Den uendelige historie’ af tyske Michael Ende er blevet kaldt verdens bedste børnebog – og med god grund. Drengen Bastian bliver mobbet i skolen og søger tilflugt i en bog med titlen ’Den uendelige historie’. Her møder han landet Fantásien, hvor den Barnlige Kejserinde er syg, og Intetheden fejer hen over hendes rige og suger alt til sig. Bastian følger med åndeløs spænding drengen Atréju i hans tapre kamp mod den sære sygdom, der truer med at slå både kejserinden og landet Fantásien ihjel. Bastian drages uimodståeligt ind i historien og bliver selv en del af den.

Det er en farverig fortælling om at overgive sig til kunsten og miste jordforbindelsen. En gribende hyldest til fantasien og litteraturen, til ubekymret at lade sig rive med af det fantastiske.

Tag med ind i den utrolige fantasy-fabel befolket med magiske dyr og skabninger som drager, trolde, gnomer og varulve. Et eventyr med alt, hvad barnlige sjæle kan begære, og samtidig den første forestilling på Aarhus Teaters nye ombyggede og topmoderne Store Scene.

Oplev den unge fremadstormende Anton Hjejle i rollen som Bastian. Han fik sit gennembrud i DRs dramaserie ”Liberty” som sønnen Christian. Atréju spilles af Ashok Peter Pramanik, der har medvirket i en lang række forestillinger på Aarhus Teater, bl.a. Brødrene Løvehjerte og den aktuelle West Side Story. Forestillingen får et helt nye titelnummer skabt af den populære sanger, komponist og Voice Junior coach, Oh Land.

MÅLGRUPPE
Børn fra 7 år.

FAG
Dansk, Kristendomskundskab og Drama

SKOLEFORESTILLINGER KL. 12.00
Tirsdag 20. november
Onsdag 21. november
Torsdag 22. november
Tirsdag 27. november
Onsdag 28. november
Torsdag 29. november
Tirsdag 4. december
Onsdag 5. december
Tirsdag 11. december
Onsdag 12. december
Torsdag 13. december

UNDERVISNINGSMATERIALE
Der udarbejdes vanen tro et fagrelevant undervisningsmateriale til forestillingern, som du kan finde på vores skolesite primo november.

LÆRERKURSUS OG TEATERFORESTILLING
Torsdag 15. november fra kl. 13.30 inviterer vi til et fagligt lærerarrangement, som afsluttes med spisning og generalprøven på Den uendelige historie KL. 19.00.
Prisen er 300 kr. og dækker kursus, forplejning og teaterforestilling. Du kan reservere plads allerede nu på billet@aarhusteater.dk

BILLETBESTILLING
Billetpris 60 kr. (billetterne er ikke refusionsberettigede).
Billetterne til skoleforestillingerne skal bestilles på billet@aarhusteater.dk
Send en mail om forestillingsdato, skolens navn, kontaktperson, mail og telefonnummer, så vender vi tilbage til dig med en bekræftelse.