Gerdas rejse

Beskrivelse

En magisk teaterinstallation for hele familien baseret på H.C. Andersens "snedronningen".

Følg spejlsplinterne gennem dryppende isgrotter, rosendufte og dyb birkeskov omgivet af tæt mørke og funklende lys. En labyrintisk rejse i Gerdas fodspor. Gerda, der med sin varme og sin urokkelige kærlighed overvandt hekseri, røvere og Nordpolens isnende kulde for at nå frem til Snedronningens slot.

OBS: Der er dele af installationen, som kræver, at deltagerne skal kunne kravle.

Gerdas rejse fik Reumert Prisen for Årets Børne-/Ungdomsforestilling 2017.

”En rejse, som – via suveræne visuelle teknikker og finurlige rumindretninger – overvælder visuelt og sætter øjnene på stilke” 

”Gerdas rejse” er et eksempel på teater af international klasse og et forbilledligt eksempel på, at samarbejder med udenlandske kunstnere kan få 1+1 til at give meget mere end 2” - 6 stjerner Aarhus Stiftstidende

"Gerdas rejse” er kunst og teater, når det er allermest socialt, sublimt og samarbejdsskabende. Det er en utrolig og eventyrlig rejse og den perfekte juleoplevelse for hele familien." - 5 stjerner Kristeligt Dagblad

Aldersgruppe. Fra 7 år. 

Formål

Her bliver børnene i den grad selv aktiveret, når de skal rundt i alle installationens universer. 'Gerdas rejse' er en sanseverden af landskaber, dufte og temeperaturer, som hele tiden forandrer sig. Installationen kræver noget af sit publikum, der både må finde vej og i fælleskab løse små opgaver.

Sted
Teater Refleksion
Frederiksgade 72b, 1.
8000 Aarhus C