Gratis

En spøgelseshistorie - GRATIS efterworkshop

Beskrivelse

Teaterhuset Filuren vil udvide teateroplevelsen for de børn og unge, der besøger os. Vi ønsker at vores publikum får lov til at fordybe sig, og aktivt arbejde med forestillingens emner og tematikker, for på den måde at åbne for efterfølgende refleksion og forståelse.

Derfor tilbyder vi, som noget helt særligt, en workshop i umiddelbar forlængelse af forestillingen “En spøgelseshistorie” https://ulfiaarhus.dk/grundskole/en-spoegelseshistorie
I workshoppen arbejder vi via fysiske/dramatiske og reflekterende øvelser med at få eleverne til at sætte fokus på og forholde sig til deres egen sanselige og æstetiske oplevelse af forestillingen og dens tematikker. Her er ikke endegyldige løsninger eller et rigtigt og forkert, her er det den enkelte elevs oplevelse, der er i centrum, og vi søger at give den enkelte et mulighedsrum for at dvæle ved, give eftertanke til og udtrykke sig om sin egen kunstneriske oplevelse

Workshoppen varetages af en erfaren teaterpædagog. Der kræves ingen forkundskaber hos eleverne.

Formål

  • Fokus på elevens møde med den professionelle forestilling og kvalificeringen af dette møde.
  • Skabelsen af en dialog, hvor rigtigt og forkert ikke længere gælder, men hvor den individuelle oplevelse/mening træder frem som det interessante.
  • At stimulere eleverne til at reflektere og udtrykke sig i forlængelse af teateroplevelsen.
Sted
Valdemarsgade 1
8000 Aarhus C
Brobjergskolen
Undervisningsmateriale
Der udarbejdes desuden et skriftligt undervisningsmateriale til forestillingen, som I vil få tilsendt inden I besøger os på teatret.