Animation

Beskrivelse

Her er der fokus på historiefortælling. Vi arbejder i grupper med at skabe små animationsfilm ud fra klassens historier. Vi arbejder med historieudvikling, figur- og baggrundsdesign, lyd og animation. Klassen får indblik i, hvordan man laver en animationsfilm fra idé til færdig film, og hvad de enkelte elementer betyder for filmens udtryk og stemning. Eleverne laver små historier, der tegnes ind i et storyboard. Vi klipper figurer og kulisser ud i pap eller andet materiale. Derefter animeres historierne ved hjælp af flyttefilmsteknik. Vi lægger også lyd og tekst på filmene. Elementerne giver indsigt i, hvordan man skaber en visuel fortælling. Workshoppen afrundes med en præsentation af de færdige film.

Læs venligst vedhæftede PDF inden forhåndbooking hos Aarhus Billed- og Medieskole.

SÅDAN FOREGÅR TILMELDING

OBS: ALLE FORLØB ER BOOKKET! Tilmelding er ikke muligt.

Der er åbent for tilmelding og spørgsmål til skoletjenesten fra og med mandag den 7. maj 2017. Tilmelding foregår kun telefonisk mandage og tirsdage i tidsrummet kl. 9-16 på tlf. 86 20 22 37.

Formål

Animationsfilm er en anderledes sjov og kreativ måde at arbejde med historiefortælling på. Der er rig mulighed for at arbejde med forskellige fagrelevante temaer i filmene.

Undervisningsmateriale
Animation - beskrivelse