Gratis

HjerteLyd

Beskrivelse

DER ER KUN GANKE FÅ BILLETTER TILBAGE (opdateret 28/11 kl. 13.30)

Den Jyske Opera udbyder i samarbejde med Børnekulissen og Børnekulturhuset 6 forestillinger, dedikeret til dagtilbuddenes yngste børn fra 0 - 2 ½ år. HjerteLyd er en poetisk rejse ind i musikkens land for helt små ører. Vi åbner døren ind i operaens sanselige univers på en nænsom og særlig måde, der skaber nærvær og forundrer små og store. Musik, bevægelse, lys, skygger, taktile oplevelser af blødt, glat, pelset, lyst og mørkt lokker og drager publikum med ind i hjertets landskaber og lyde, hvor der er hjerterum til alle, også dem der oplever opera for allerførste gang. Babyers egne lyde og børnenes fysiske aktivitet er en del af forestillingens univers, så alle tilstedeværende bliver en del af det samme legende musikalske univers.
Den Jyske Opera har allieret sig med de skabende kunstnere bag serien Musical Rumpus, produceret af organisationen Spitalfields Music. Her har de gennem 10 år specialiseret sig i operaforestillinger for 0-3 årige af højeste kunstneriske og kommunikative kvalitet. Spitalfields Music har i forbindelse med GrowOP! Festival gæstespillet i Aarhus med forestillingerne Lyrehalen og Fogonogo med stor succes.

Komponist: Sam Glazer, Instruktør: Zoe Palmer, Koreograf: Marlene Smith, Scenograf: Tanja Bovin: Sangere: Johanne Højlund, Leif Jone, Musikere: Johanne Andersson (cello), Kasper Hemmer Pihl (saxofon). Producent: Birgitte Holt Nielsen

Formål

En poetisk og magisk oplevelse, der stimulerer sanser og kropslighed hos babyer, småbørn og deres voksne

Sted
Åbne Scene, Godsbanen
Skovgaardsvej 2 C
8000 Aarhus C

ÅBEN SCENE

Tilmelding

Billetbestillingen åbner den 28. november kl. 10.00

Tilmelding