TRUE.STORY

Beskrivelse

En sand fiktionsfabel

Hun har klippet håret, så det ser ud som om, hun har mistet troen på livet. Hun siger til sin partner, at hun kan lide det hårdt, for det er frygteligt kønsstereotypt at tænde på ”jeg elsker dig”. Hun tror på Tinder, hun får stjålet sin cykel to gange om måneden, hun er blevet så fed, at hendes lår er begyndt at gnide mod hinanden.
   Men alt det er okay, siger hendes venner. Tiden for smukke mennesker er nemlig forbi. Forestillingen True.Story er en genremæssig hybrid; monolog og standup skrevet og fremført af talentet Nanna Cecilie Bang, der udfordrer den moderne grænseløshed og undervejs balancerer på en hårfin skillelinje mellem selvhad og selvironi.

 

Formål

Det er en aktuel rejse ind i single-livet. Ifølge Danmarks Statistik har antallet af singler ikke været højere i Danmark siden 1986, hvor optællingen begyndte. I 2016 rundede antallet af singler 1,6 millioner, hvilket svarer til 37 % af den voksne del af landets befolkning.

Forestillingen giver eleverne indblik i et menneskes (her kvinde) sind når kærligheden synes fjern og selvværdet svigter.  

Den viser de mørkeste sider af vores eget tvivlende sind, og kan være med til at åbne en dialog om svære emner, ensomhed, dårlige dage og fornemmelsen af ikke at være elsket.  

Tilmelding