Musik og småbørn

09.05.2018

Musikalsk inspirationsworkshop for fagprofessionelle og studerende den 6. juni i Aarhus. Genfind legen, glæden og musikken og sæt det hele i spil i dig selv og fra dig selv...

Musikalsk inspirationsworkshop for fagprofessionelle og studerende

Genfind legen, glæden og musikken og sæt det hele i spil i dig selv og fra dig selv
ONSDAG 6. JUNI 2018    KL. 11-17
Kedlen, Godsbanen  Aarhus

Det starter med dig selv
...når du skal skabe kreative musikalske processer og oplevelser for og med børn. 

Du arbejder dedikeret med at styrke børns udvikling og læring eller uddanner dig til dette. Du fokuserer dagligt på børns sproglige, kognitive, motoriske og sociale kompetencer, men det kan måske indimellem knibe med at bevare motivationen helt indefra med alle disse opgaver. Deltag her og få inspiration og energi, der rækker langt ind i hverdagen.
Workshoppen udbydes af den Jyske Opera som en skridt på vejen frem mod den næste GrowOP! festival – Danmarks Operafestival for børn og unge – der finder sted i september 2019.

Workshopledere:
Paulo og Helena Rodrigues fra Companhia de Musica Teatral, Portugal. De to har meget stor erfaring på området musik for/med små børn og har  tidligere besøgt Danmark både med workshops og forestillinger for de allermindste (AliBaBach og Babelim).

Målgruppe:
Pædagoger, musikpædagoger, studerende på pædagoguddannelser og konservatorier - samt sangere og musikere med praksis for/ med børn. Workshoppen foregår på engelsk.

Pris og tilmelding:
Deltagelse er gratis, men ved manglende fremmøde opkræves et gebyr på 300 kr.
Tilmelding med angivelse af navn, arbejds-/studiested, mail, tlf til:  TalentU@jyske-opera.dk  senst fredag den 25/5 2018

Yderligere oplysninger:
Kontakt Birgitte Holt Nielsen på mail bhn@jyske-opera.dk

Bemærk at undervisningen kommer til at foregå på engelsk, da vi har hentet de mest overbevisende kræfter på området hertil fra Portugal.

Yderligere information
Se invitationen her: