OMG

Beskrivelse

Kan man gradbøje katastrofer?

En krig er en katastrofe… men det kan en bums i panden jo også være. At pisse i bukserne er altid en katastrofe. Særligt, hvis du kun ejer et par bukser.

Kærlighed er fantastisk, men kan også ende som en katastrofe, fordi der er så meget på spil. Så meget at miste.

I en tid fyldt med katastrofer ude i verden: terror, flygtningestrømme og  oversvømmelser, kan de små og store katastrofer i vores liv godt blive glemt - men de er der hele tiden!

OMGer et udbrud, der bruges om stort og småt. Når et fly rammer et tårn - eller man bliver ramt af en mågeklat. Det er også den nye forestilling af OPGANG2 TURNÉTEATER og Pia Marcussen. En almengyldig ungdoms- og voksenforestilling om kærlighed og næstekærlighed og om de valg, vi mennesker træffer hver eneste dag, deres konsekvenser, og hvordan vi påvirker hinanden – bevidst og ubevidst.

Hvad sker der, når du erklærer din kærlighed til en person du har mødt 30 sekunder forinden? Hvordan tackler en lille gul kanariefugl, at blive lukket ud til gadens vilde måger? Og når en fisk svømmer mod strømmen, opad Aarhus Å, hvor ender den så henne?

Oh. My. God.

Anmelderne skrev:

★★★★★ "Vedkommende, nærværende (...) Lyden betyder alt og den er genial i forestillingen."(8000.dk)

"En nærværende og fin oplevelse, som er oplagt for både unge og voksne."(Kulturmor)

★★★★ "unge vil få sig en dejlig og underholdende oplevelse i denne skildring af deres egen verden."(Scenekanten)

★★★★ "Nytænkende og interessant (...) de medvirkende er charmerende og gør det hele nærværende" (Mortenhede.dk)

Formål

Skaber debat om kærlighed, næstekærlighed, livsvalg og det nære i livet. Forestillingen berører temaer som livsvalg og forandring i unges liv og rammer alle unge på tværs af køn, alder og etnicitet.

Sted

Turnéforestilling - vi kommer til jer. 

Undervisningsmateriale
Til forestillingen er udarbejdet et idékatalog til aktiviteter med eleverne før og efter mødet med OMG. Kataloget giver dig også en introduktion til undervisningsplatformen blok2.dk.