Gratis

Musikalsk Børnehavefestival

Beskrivelse

Kom med Musikflyveren på en musikalsk jordomrejse for de ældste børnehavebørn, når Musikalsk Børnehavefestival 2018 løber af stablen den 13. august - 6. september 2018

I FÅR... TO BESØG AF EN MUSIKER UDE HOS JER
I perioden 13. - 31. august vil en af de to musikere Clara Aaholm og Sofie Christiansen, komme på besøg i børne¬haven to gange og lave musik med børnegrupper på op til 20 børn. Besøgene varer i 30 - 45 minutter, og i løbet af de to besøg kommer børnene bl.a. til at lære den sang, som de skal optræde med til en koncert, hvor børnene skal optræde for hinanden og synge sange, som handler om andre lande. Bag børnene står et band, der spiller på en masse sjove instrumenter fra de lande, som sangene handler om. Det er ikke en konkurrence, for det handler om at give børnene en god og sjov oplevelse med sang og musik.
Derudover kan den enkelte børnehave finde alle sangene på Musikflyverens hjemmeside eller på spotify, så børnene også kan øve sig imellem besøgene. Da alle sangene er inspireret af forskellige lande i verden, vil det være oplagt at lade dette projekt indgå i et temaforløb om verdens lande.

I FÅR OGSÅ... EN KONCERT PÅ BØRNEKULTURHUSET
Afslutningen på Musikalsk Børnehavefestival foregår på: Børnekulturhuset, Brobjergskolen, Valdemarsgade 1F, 8000 Aarhus C
Én af dagene i perioden:
Mandag d. 3. september - torsdag d. 6. september
Enten kl. 10.00-11.00 eller 12.30-13.30.
De deltagende børn optræder sammen med musikerne Clara, Sofie, Steen og Rasmus for to andre deltagende børnehaver samt kammeraterne fra egen institution, da I meget gerne må tage resten af børnehaven med som publikum.

OM MUSIKERNE
Clara og Sofie er begge bachelor i Rytmisk Musik og Bevægelse ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har stor erfaring med musik til børn.

Formål

At give børnene mulighed for at lære nye sange sammen med musikpædagoger.

Sted

De to musikerbesøg foregår ude i daginstitutionen, mens koncerter foregår på Børnekulturhuset, Valdemarsgade 1F, 8000 Aarhus C.

Tilmelding
Tilmeldingsfrist
15.06.2018
Tilmelding