Dans Baby Dans

Præsentation

Dans Baby Dans er en interaktiv dansefestival for de alleryngste. I efterårsferien og ugen efter slår Bora Bora dørene op for en helt ny festival med et helt nyt publikum. De 0 til 5-årige og deres institutioner og forældre inviteres til at komme helt tæt på dansen og opleve den indefra i seks forrygende interaktive værker, hvor de små er medskabere.

Hvis I som institution vil afsted til dansefestivalen med en børnegruppe er billetterne gratis for jer, fordi Børn og Unge har lavet en aftale med Bora Bora - I skal bare huske at bestille.
Det er primært formiddagsforestillingerne, som er afsat til 0-6 års institutioner.

Husk at bestille billetter! Billetsalget åbner 4. september - se link under hver forestilling.

En interaktiv vandring over nattehimlen
I Little Night spiller børnene selv hovedrollen i historien, mens de kravler rundt på den interaktive skærm på gulvet. Her møder de stjerner på rejse med deres håndtasker, og herrer med paraplyer falder fra himlen. Børnene iklædes hvide dragter, så de samtidig selv agerer små lærreder for projektionerne. En kvindelig danser styrer oplevelsen og inviterer de yngste til at lege med skærmens figurer og på den måde inspirere børnene til at skabe deres egen koreografi.

Kreative legerum
En anden af forestillingerne er belgiske Caban, hvor scenografien består af små hyggelige oaser, som alle stimulerer børnene til at udforske og sanse. Børnene bestemmer selv, om de vil lede efter et sted at gemme sig eller interagere med de andre børn eller kunstnerne, der improviserer scenerne frem med udgangspunkt i de bevægelser og den del af scenografien, som børnene udforsker.

Gør det let at komme afsted
Bora Bora samarbejder med Børnekulturhuset om at skabe de optimale rammer for festivalen, så det bliver lettere at komme afsted. Vi sørger for et hyggeligt opholdsrum både før og efter forestillingerne, hvor man kan vente på bussen, spise madpakker, pusle eller bare hygge.

Uge 42 - aktiviteter efter forestillingerne
I uge 42 vil der desuden være aktiviteter for børnene efter formiddagsforestillingerne i samarbejde med Børnekulturhuset.
Mere info herom senere.

Dans Baby Dans præsenteres af Bora Bora i samarbejde med Børnekulturhuset og Aarhus Kommune, Børn og Unge/Børn og Kultur 2017

Pædagogisk profil

Forestillinger, der vækker børnenes nysgerrighed og understøtter deres fantasi og som på hver sin måde skaber interaktive møder mellem dansen og børnene. Ideen er, at børnene skal have lov til at komme helt tæt på dansen bl.a. ved at kravle rundt i scenografien og udforske den sammen med danserne.

Kontakt
Jeppe Hemdorff Nissen
Producent Bora Bora

Forløb udbudt af Dans Baby Dans