Musik og småbørn

16.04.2018

Musikalsk inspirationsworkshop for fagprofessionelle og studerende den 6. juni i Aarhus. Genfind legen, glæden og musikken og sæt det hele i spil i dig selv og fra dig selv...

ONSDAG 6. JUNI 2018 KL. 11-17 Godsbanen Aarhus
eller
TORSDAG 7. JUNI 2018 KL. 11-17 VIA UC Holstebro

Det starter med dig selv ...når du skal skabe kreative musikalske processer og oplevelser for og med børn. Du arbejder dedikeret med at styrke børns udvikling og læring eller uddanner dig til dette. Du fokuserer dagligt på børns sproglige, kognitive, motoriske og sociale kompetencer, men det kan måske indimellem knibe med at bevare motivationen helt indefra med alle disse opgaver. Deltag her og få inspiration og energi, der rækker langt ind i hverdagen.

Målgruppe:
Pædagoger, musikpædagoger, studerende på pædagoguddannelser og konservatorier - samt sangere og musikere med praksis for/ med børn. Workshoppen foregår på engelsk.

Pris og tilmelding:
Deltagelse er gratis, men ved manglende fremmøde opkræves et gebyr på 300 kr.
Tilmelding med angivelse af navn, arbejds-/studiested, mail, tlf, og angivelse af, hvor du ønsker at deltage (Aarhus 6.6/ Holstebro 7.6)
til TalentU@jyske-opera.dk SENEST FREDAG D. 25/5 2018

Yderligere information:
Birgitte Holt Nielsen, Den Jyske Opera, bhn@jyske-opera.dk / 23 64 26 13
eller Mads Würtz Gammelmark, Operaen i Midten, mads@operamidt.com / 20 65 75 69

Bemærk at undervisningen kommer til at foregå på engelsk, da vi har hentet de mest overbevisende kræfter på området hertil fra Portugal.

Yderligere information
Se invitationen her: