Welcome to the Internet

Beskrivelse

Nu kan du komme med på en helt unik guidet sightseeingtur til en helt utrolig verden! Til et sted, hvor det komiske, absurde, tragiske og uhyggelige lever side om side, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan finde - hvor du kan se alt, men overse endnu mere.
Her møder du Emma, hvis verden bliver vendt på hovedet, da en video af hende ufrivilligt bliver allemandseje. Og Palle der føler sig forfulgt, og som bare gerne vil have lidt fred og ro. Og du får en lektion i den kendte nethobby: trolling, og den knap så kendte: Unicorning. Dette er bare noget af det, du kommer til at opleve på denne hæsblæsende rejse.

WELCOME TO THE INTERNET er nyproduceret dansk dramatik og en co-produktion med Teaterhuset Filuren.

Formål

Med ungdomsforestillingen “Welcome to the Internet” er der åbnet op for at arbejde i fagene dansk, samfundsfag og drama i udskolingen. I en diskussion om privatliv, overvågning og digital identitet reflekteres der over unges brug af digitale medier. Forestillingen giver plads til fordybning og forargelse. “Welcome to the Internet” lægger op til at diskutere digital kulturs betydning for både individer og fællesskaber og dermed sociale og kulturelle forhold - uden løftede pegefingre, men med like-knappens opadvendte tommelfinger.

Welcome to the internet er en eksplosiv forestilling, der viser virkeligheden som den ser ud lige nu for de mange unge og voksne der lever med nettet hver eneste dag. Lad os nu holde op med at tale om hvorvidt nettet er godt eller dårligt, eller om vi skal bruge det eller ej, og lad os hellere tale om, hvordan vi bruger det, for nettet er kommet for at blive, uanset om du kan lide det eller ej.

Sted

Forestillingen spiller ude på skolerne.
Specifikationer: SPILLEAREAL INKL. PUBLIKUM Min. 12 x 8 x 3 (BxDxH). STRØM 380V (3x16A). MØRKLÆGNING Ja (Biografmørkt). OPSTILLINGSTID 3 timer.

Booking via Teateriet Apropos: www.teaterietapropos.dk